Barink Schilderwerken koopt modern bedrijfspand in Hengelo

0

Roy en Wenda van der Vegte, eigenaren van Barink Schilderwerken, hebben onlangs het vrijstaande bedrijfspand aan de Loodsstraat 18 in Hengelo gekocht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal.

Het pand is gebouwd in 2009 en bestaat uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte. Het beschikt over een totale oppervlakte van circa 550 m² en is gelegen op een ruim perceel van circa 955 m². Rondom het pand is er voldoende ruimte voor parkeren en buitenopslag.

Het bedrijfspand is uitstekend bereikbaar door de goede ligging nabij de A35/A1 en is met 500 bedrijven en 10.000 arbeidsplaatsen het grootste bedrijvenpark van Twente.

Barink Schilderwerken BV is een erkend allround schildersbedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is opgericht in 1964 onder de naam Schildersbedrijf G.H. Barink gevestigd te Boekelo. In 1998 hebben Roy en Wenda van der Vegte het bedrijf overgenomen van de heer Barink. Vervolgens is de naam aangepast naar Barink Schilderwerken BV en zij zijn naar Hengelo verhuisd.

Het schildersbedrijf is een specialist in schilderwerk, glas, vloer-, en wandafwerking. Door de huidige economie is het bedrijf uit het jasje aan de Loodsstraat 6 gegroeid en verhuist het in februari 2020 naar het nieuwe bedrijfspand nog geen 100 meter verderop.

Barink Schilderwerken is zich zeer bewust dat zij werken met chemische middelen en neemt daarvoor haar verantwoordelijkheid zo milieubewust mogelijk te werken.

Roy van der Vegte: “Als schilder werk je met chemische middelen en verf. Dat vraagt om zorgvuldig handelen met het oog op persoonlijke veiligheid voor onze medewerkers en klanten. Ook proberen wij zo min mogelijk afval te produceren. Het overblijvende afval scheiden en verwerken we zorgvuldig, zowel op locatie als in onze werkplaats. MVO is dan ook vooral op een praktische manier verweven met ons bedrijf. Het zit in onze genen, net als ‘goed noaberschap’.”

Boers & Lem heeft deze transactie tot stand gebracht tussen de partijen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?