Regus opent nieuwe locatie naast station Almere Centrum

0

Regus, wereldwijd de grootse aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, opent begin maart een nieuw center in Almere. De locatie bevindt zich in het Martinez-gebouw, direct naast station Almere Centrum.

Met het openen van dit nieuwe center speelt Regus in op de verwachte groei die Almere de komende jaren door zal maken. Uit dat onderzoek van het CBS bleek dat Almere een van de snelst groeiende steden van Nederland zal zijn in de komende jaren, met een verwachte groei van bijna 23 procent.

Regus betrekt in Almere de vijf bovenste verdiepingen in het Martinez-gebouw en beschikt daarmee in totaal over 2.351 m² flexibele kantoorruimte. Het gebouw is voorzien van een hotel, een luxe restaurant, een zwembad, sportschool en een terras met spectaculair uitzicht tot aan Amsterdam. Deze inspirerende omgeving leent zich perfect voor (meerdaagse) vergaderingen, co-working tussen bedrijven en zelfstandigen of als vestigingslocatie.

Het Martinez-gebouw staat op een locatie in het zakelijke gedeelte van Almere Centrum, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Daarnaast is het centrum van Almere op loopafstand. De nieuwe locatie biedt 4 vergaderruimtes, 76 kantoren en 400 werkplekken.

Peter Boef, Sales Director van Regus: ”Ik ben echt trots op deze locatie. In een mooi gebouw, goed bereikbaar en met alle luxe en faciliteiten letterlijk onder handbereik. Bovendien is het slechts 15 minuten met de trein van Amsterdam. Hierdoor is de vestiging ideaal voor bedrijven die in de buurt van de hoofdstad willen zitten, maar wel net buiten de drukte van het centrum van de stad.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?