Bastiaan treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Bastiaan Olfers.

Bastiaan was al parttime werkzaam bij Spring Real Estate en treedt nu vast in dienst. Als Trainee gaat hij in samenwerking met Pieter Sybrandy werken aan het verbeteren van de online broker diensten van Spring Real Estate. Via het platform Springrealestate.com wordt verdere invulling gegeven aan de ambitie om in 2020 uit te groeien tot top 3 speler in de online lead generatiemarkt.

Het eerste kwartaal van 2020 verwelkomt Spring Real Estate vijf trainees voor haar Trainee programma. Tijdens het traineejaar zullen de trainees intern en extern worden opgeleid in onder andere vastgoedrecht, commercie, vastgoedrekenen, big data en techniek.

Bastiaan heeft zijn bachelor behaald aan de Hotelschool The Hague. Tijdens het afronden van zijn bachelor heeft hij succesvol een stage Commercieel Vastgoed afgerond bij het Agency Amsterdam team van Spring Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?