Spaces breidt uit naar Eindhoven in Bloq Offices

0
  • Spaces huurt centrumlocatie in Eindhoven van HighBrook Investors
  • Eerste locatie buiten de Randstad gaat per 1 juli 2020 open

Na meerdere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en binnenkort Utrecht breidt werkplek-aanbieder Spaces ook uit naar Eindhoven. Spaces huurt de centrumlocatie van 3.100 m² in Eindhoven van HighBrook Investors dat het pand voor de opening op 1 juli 2020 uitgebreid renoveert en verduurzaamt. Met de opening van een vestiging in Eindhoven zet Spaces voor het eerst binnen Nederland voet buiten de Randstad.

Eindhoven een logische keuze
Onlangs opende Spaces de 300ste locatie in Lissabon. Naast deze internationale ambitie is het uitbreiden naar meerdere regio’s in Nederland ook een ambitie van het Amsterdamse Spaces.

Annelou de Groot was als Development Director vanuit moederbedrijf IWG verantwoordelijk voor de huur van deze nieuwe locatie. Zij zegt hierover: “ Eindhoven heeft een van de snelst groeiende lokale economieën en de regio staat bekend als broedplaats vanwege haar talloze innovatieve, jonge techbedrijven. Dit maakt de stad een interessante en logische keuze.”

De Spaces-locatie in Eindhoven biedt ondernemers, freelancers en corporates net als bij alle andere Spaces locaties een inspirerende werkomgeving met privé kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Members hebben daarnaast toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies.

Pand met centrale ligging en energielabel A
In de zoektocht naar een geschikte locatie in Eindhoven heeft Spaces gekozen voor Bloq Offices in het centrum, vlakbij het centraal station. Het Spaces-kantoor in Eindhoven opent haar deuren in het meest zuidelijke gebouw aan het spoor van het kantorencomplex gelegen aan Schimmelt 2-48. De centrale ligging vlakbij het station en retail- en horecagelegenheden, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeerplekken waren doorslaggevend en bieden een mix die goed past bij de wensen van de beoogde eindgebruikers.

CBRE
CBRE Nederland ondersteunt vanuit haar Eindhovense kantoor Highbrook Investors het verhuurtraject.

Bart Eerden, Senior Consultant CBRE Eindhoven, zegt: “Wij zijn blij dat we IWG hebben kunnen enthousiasmeren voor deze locatie en Highbrook Investors hebben mogen adviseren met de verhuur aan IWG in een economische aantrekkelijke regio als Eindhoven. Met de komst van Spaces wordt nogmaals benadrukt dat Eindhoven als hart van Brainport absoluut behoort tot de ‘big five’ steden.”

OVER IWG
IWG gelooft dat het succes van een onderneming wordt bepaald door de doeltreffendheid en tevredenheid van de medewerkers. Daarom heeft IWG het zijn missie gemaakt om miljoenen mensen te helpen een geweldige werkdag te beleven: elke dag weer.

IWG bouwt voort op 30 jaar aan ervaring met betrekking tot flexibele werkplekken om een toonaangevend platform voor commercieel vastgoed op te zetten. De portfolio van de opererende merken, waaronder Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ en No18, biedt een ongeëvenaard keuzeniveau voor bedrijven van alle soorten en maten en met verschillende budgetten. Met meer dan een miljoen werkplekken en een aanwezigheid in honderden landen, steden, dorpen en vervoersknooppunten wereldwijd, beschikt IWG over ’s werelds grootste netwerk aan flexibele werkplekken. Daarnaast biedt IWG een volledig arsenaal aan ondersteunende diensten voor bedrijven die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kernactiviteiten kunnen richten en genieten van hun werkdag. www.iwgplc.com

OVER SPACES
Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een professionele omgeving met te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft meer dan 300 locaties verdeeld over Europa, Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Bekijk voor meer informatie de website, lees de laatste blogs of volg Spaces op Instagram en Linkedin.
spacesworks.com

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is ’s werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2018). De organisatie heeft meer dan 90.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 480 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?