Laurens huurt 3.500 m² kantoorruimte in Eastpoint Rotterdam

0

Op de valreep van 2019 heeft stichting Laurens 3.500 m² kantoorruimte gehuurd in gebouw ‘Eastpoint’, gelegen aan de G.H. Betzweg 1 in Rotterdam Alexander, naast het gelijknamige treinstation. Laurens voegt op deze nieuwe locatie zeven kantoren samen en heeft zich langjarig gecommitteerd.

Laurens is een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in de regio Rotterdam. De stichting wil op haar nieuwe locatie alle ondersteunende afdelingen samenvoegen om zo de onderlinge samenwerking nog efficiënter te laten verlopen. De keuze is op Eastpoint gevallen vanwege de passende uitstraling bij de organisatie.

Eastpoint werd door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. recent grondig gerenoveerd, met als resultaat een modern en fraai kantoorgebouw, dat alle ruimte biedt voor een nieuw en modern werkconcept. Laurens wil hier een functionele werkomgeving creëren die samenwerken stimuleert en daarmee de zorgdiensten van de instelling goed kan ondersteunen. Ook de zeer goede bereikbaarheid voor alle medewerkers was van groot belang bij het maken van deze keuze.

In Rotterdam en omstreken vertrouwen duizenden ouderen dagelijks op de zorg van Laurens. Ruim 6.000 betrokken zorgprofessionals zetten zich hier elke dag voor in. Laurens helpt mensen om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte, leven met een blijvende beperking of zich bevinden in de laatste levensfase. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden.

Laurens is er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden. In het werk staan de wensen en mogelijkheden van de klant centraal. Laurens vraagt hoe de klant gewend is te leven en wat hij of zij daarin het belangrijkste vindt. Daar sluit zij met de zorg op aan. Dat doet Laurens niet alleen, maar samen met de mensen om de klant heen en andere zorgverleners zoals de huisarts, specialist of behandelaar.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Stichting Laurens geadviseerd door CBRE vanuit haar lokale kantoor in Rotterdam. BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. heeft de verhuurder geadviseerd als asset manager en werd ondersteund door BRiQ real estate als verhurend makelaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?