Tessa Overwater in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Tessa Overwater.

Tijdens haar studie was Tessa al parttime werkzaam bij Spring Real Estate als analist. Tessa treedt nu fulltime in dienst als Trainee. Ze gaat het Capital Markets Team ondersteunen bij aan- en verkoopprocessen van woningbeleggingen en woningontwikkelingen.

Het eerste kwartaal van 2020 verwelkomt Spring Real Estate vijf trainees voor haar Trainee programma. Tijdens het traineejaar zullen de trainees intern en extern worden opgeleid in onder andere vastgoedrecht, commercie, vastgoedrekenen, big data en techniek.

Na het afronden van haar bachelor Sociale geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft Tessa een minor gevolgd aan de Technische Universiteit Delft. Hierna is Tessa begonnen aan een Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?