Savills organiseert ‘deep dive’ in het vastgoed voor studenten

0

Savills neemt op 7 en 8 mei 2020 een groep ambitieuze studenten met interesse in een carrière in vastgoed mee naar haar Madrid voor de ‘The Real Business Course’. Tijdens de tweedaagse trip maken studenten kennis met hun toekomstige werkveld en krijgen zij een uniek kijkje in de keuken van een van werelds grootste vastgoeddienstverleners.

Annejet Remmelzwaal, Recruiter bij Savills in Nederland, licht toe: “Wij vinden het belangrijk om de vastgoedsector actief te promoten onder studenten, niet alleen onder de studenten die een vastgoed gerelateerde studie doen, maar ook onder studenten met een andere achtergrond zoals economie of bedrijfskunde. Door de enorme stappen die de sector maakt in (data) transparantie, zijn ook studenten met een data studie van enorme toegevoegde waarde voor Savills, maar ook voor de sector als geheel. Verschillende perspectieven leiden tot creatieve oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Ik kijk er daarom enorm naar uit om dit jaar weer een nieuwe groep studenten intensief kennis te laten maken met onze sector.”

‘The Real Business Course’ is een evenement speciaal gericht op studenten en is een jaarlijks terugkerend evenement van Savills. Aanmelden voor deze derde editie kan tot 13 maart 2020. Studenten met interesse kunnen voor meer informatie contact opnemen met Annejet Remmelzwaal via annejet.remmelzwaal@savills.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?