DRV Accountants & Adviseurs huurt 3.644 m² kantoorruimte aan Kralingseweg 241 Rotterdam

0

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseert DRV Accountants & Adviseurs bij de aanhuur van 3.644 m² kantoorruimte aan de Kralingseweg 241 te Rotterdam.

DRV Accountants & Adviseurs heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten ten aanzien van kantoorgebouw ‘Acacia’ aan de Kralingseweg 241 te Rotterdam. Acacia maakt deel uit van Victoria Park Kralingen en bestaat uit circa 3.644 m² kantoorruimte. Het afgelopen decennium heeft het gebouw dienst gedaan als regiokantoor van BAM (Utiliteitsbouw, Woningbouw en Bouw en Techniek). Door deze transactie is het gebouw wederom volledig verhuurd.

Verhuurder AIK werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?