Heimstaden Nederland breidt investmentteam uit met twee medewerkers

0

Heimstaden Nederland breidt zijn investmentteam uit met twee nieuwe medewerkers. Robert-Jan Reeuwijk is gestart als investment manager, Henk de Bruijne als investment analyst. Door de toevoeging van de twee telt het investmentteam van de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder vier mensen. Zij hebben de verantwoordelijkheid om de Nederlandse woningportefeuille in de komende jaren verder uit te breiden.

Reeuwijk maakt de overstap van CBRE, waar hij bijna tien jaar ervaring opdeed in verschillende rollen. In zijn laatste functie was hij als director verantwoordelijk voor het team dat woningtaxaties uitvoert. De Bruijne werkte voor zijn aanstelling bij Heimstaden als consultant real estate bij Ortec Finance.

Inhouse-investmentteam
Omdat Heimstaden ambities heeft om de huidige Nederlandse woningportefeuille van meer dan 10.000 woningen uit te breiden, begon het vorig jaar met het samenstellen van een eigen investmentteam. Tot voor kort werkte Heimstaden daarvoor in ons land nog samen met externe partijen.

“We hebben niet alleen flinke ambities voor het uitbreiden van onze woningportefeuille, maar ook op het gebied van duurzaamheid en klanttevredenheid,” zegt Jasper Bos, head of asset management bij Heimstaden Nederland. “Dat betekent dat ons investmentteam nauw moet samenwerken met de rest van de organisatie, en dat een inhouse-team het beste past binnen onze strategie. Wij zijn blij dat we met de aanstelling van Robert-Jan en Henk nu nog gerichter kunnen werken aan het realiseren van onze groeiambities.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?