Bruno Oudega nieuwe directeur Hypotheken bij Syntrus Achmea

0

Bruno Oudega is benoemd tot directeur Hypotheken bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance in Amsterdam. Zijn benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM.

Bruno Oudega was de afgelopen vijf jaar directievoorzitter bij Quion, een van de grootste hypotheekservicers van Nederland. Quion verzorgt onder andere de hypotheekadministratie voor Achmea Bank. Vóór Quion vervulde hij managementfuncties bij onder meer ABN AMRO Hypothekengroep en Bouwfonds Hypotheken.

Bianca Tetteroo, vicevoorzitter Raad van Bestuur van Achmea en verantwoordelijk voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance, is verheugd met de komst van Bruno Oudega. “Met zijn grote kennis en ervaring is hij de aangewezen persoon om onze ambities op hypotheekgebied verder vorm te geven. Zoals eind vorig jaar gemeld, wil Achmea op dit terrein gericht groeien. Daarom zijn wij van plan onze, nu nog verspreide, hypotheekactiviteiten te concentreren in Amsterdam. Door het benutten van schaalvoordelen en kennisbundeling kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met passende en duurzame oplossingen. Hierdoor vergroten we onze slagkracht op de woning- en hypotheekmarkt.”

Achmea is op de hypotheekmarkt actief met de labels Syntrus Achmea Hypotheken, Attens Hypotheken, Tellius Hypotheken, Centraal Beheer en Woonfonds. De portefeuille is de afgelopen jaren sterk gegroeid en kende eind 2019 een omvang van € 26,9 miljard.

De directie van Syntrus Achmea Real Estate & Finance bestaat na goedkeuring van de benoeming uit: Arthur van der Wal (voorzitter), Mascha Hendrickx (Financiën), Nicole Maarsen (Vastgoed) en Bruno Oudega (Hypotheken).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?