Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem verder als BMV Makelaars

0

De drie oprichters van Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem gaan verder onder eigen naam! Eind januari hebben Maarten Muller, Erwin Broersma en Jacco Vogelaar de laatste aandelen verworven van hun vierde aandeelhouder, Harry van Loon.

Per 1 mei zal de naam Strijbosch Thunnissen Makelaars van de gevel verdwijnen en worden vervangen door BMV Makelaars. Met het vertrouwde team en dezelfde huisstijl gaat BMV de toekomst in. BMV Makelaars blijft partner in het landelijke samenwerkingsverband Dynamis.

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem / BMV Makelaars heeft zich in de afgelopen 15 jaar met een team van 25 medewerkers ontwikkeld tot marktleider in alle vastgoedsegmenten in de regio Arnhem.

Strijbosch Thunnissen Makelaars, met aandeelhouder Harry van Loon, blijft in Nijmegen opereren onder haar eigen naam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?