Select Invest verkoopt Businesspark Rhijnspoor

0

Select Invest heeft Businesspark Rhijnspoor in Capelle aan den IJssel verkocht. Het complex is door de verkoper eind jaren ’90 ontwikkeld en gebouwd, waarna het altijd in eigen beheer is gebleven.

Het verkochte complex is een representatief kantorenpark gelegen naast de N210 en bestaat uit achttien kantoorvilla’s, een restaurant en een multi-tenant kantoorgebouw. Het totaal verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 19.500 m² en het complex beschikt over 460 parkeerplaatsen. De afgelopen jaren is er geïnvesteerd in de verduurzaming van het complex. Hierdoor hebben de gebouwen een energielabel variërend van A++ tot C, twee gebouwen zijn door Select Invest all-electric gemaakt.
Het businesspark heeft momenteel een bezettingsgraad van meer dan 90% en is verhuurd aan zowel grote internationale partijen als lokale ondernemers. Het complex heeft altijd goed gepresteerd, ook door de crisis heen met een bezettingsgraad van minimaal 75%, in tegenstelling tot andere complexen in de directe omgeving.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft Select Invest op commercieel gebied bijgestaan. Pellicaan Advocaten heeft Select Invest juridisch geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.