M7 Real Estate verhuurt circa 6.275 m² aan de Kobaltweg 50 te Utrecht aan WE Fashion

0

Op industrieterrein Lage Weide heeft M7 Real Estate het logistieke bedrijfscomplex aan de Kobaltweg 50 verhuurd aan WE Europe B.V. Het bedrijfsobject bestaande uit bedrijfs-/ kantoor-/ en showroomruimte heeft een totale vloeroppervlakte van circa 6.275 m². Het volledige object wordt door WE Fashion meerjarig gehuurd.

WE Europe B.V., beter bekend als WE Fashion, is een van origine Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor Men, Women en Kids. De collecties worden verkocht via de eigen winkels, wefashion.com en online partners. Met bijna 200 winkels en 2300 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor van de organisatie zijn gevestigd in Utrecht. WE Fashion zal het nieuwe bedrijfsobject te Utrecht gebruiken voor opslag en verdere groei van haar online activiteiten.

M7 Real Estate is een toonaangevende Europese fonds,- asset en property manager gespecialiseerd in commercieel vastgoed en werd in deze transactie begeleid door JLL en Oranjeborch Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?