Spring Real Estate start een MidCap Investments Team

0

Spring Real Estate is per 1 januari 2020 gestart met een MidCap Investments Team. Het team dat onder leiding staat van Bart Mittendorff is gericht op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt tot circa 10 miljoen euro. Met name particuliere beleggers en family offices zijn actief in dit segment.

Het team wordt de komende maanden verder uitgebouwd tot vijf adviseurs. Zij gaan zowel vanuit Amsterdam als vanuit de lokale regiokantoren de Nederlandse markt bedienen. Het MidCap Investments Team werkt nauw samen met onze lokale Agency Teams en met Beleggingspanden.nl. Dit platform is marktleider op het gebied van de aan- en verkoop van onroerend goed als beleggingen en biedt toegang tot circa 42.000 actieve vastgoedbeleggers in Nederland.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?