Rob Verhoeff nieuwe CFO Somerset Capital Partners

0

Rob Verhoeff versterkt per 1 februari investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners in de rol van CFO. Met de benoeming zet Somerset Capital Partners een stap vooruit in het verwezenlijken van de ambitie om verder te groeien.

Joep Jongen, Managing Director, Somerset Capital Partners: “Rob is een CFO plus met veel kennis van de markt, die de afgelopen jaren bij grote organisaties zijn sporen heeft verdiend. Met zijn komst ben ik ervan overtuigd dat onze sterke positie gewaarborgd blijft en dat we onze portefeuilles op integere wijze verder kunnen uitbreiden. Rob biedt de kennis en ervaring die ons hierbij zullen helpen.”

Rob Verhoeff: “Mijn werkervaring van de afgelopen 25 jaar is gerelateerd aan vastgoed- en gebiedsontwikkeling. In beginsel vanuit de accountancy betrokken geraakt, maar later ook financieel eindverantwoordelijk geweest bij vele uiteenlopende vastgoed-en gebiedsontwikkelingsprojecten, zowel nieuwbouw als herontwikkeling. De laatste 5 jaar was ik eindverantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling Lelystad Airport Businesspark.
Als CFO wil ik vooral een sparring partner zijn die met strategische en brede financiële kennis helpt om kansen te verzilveren in een dynamische markt en die daarnaast ook nadrukkelijk meebouwt aan de organisatie. ”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?