Winkelruimte aan de Pauwelstraat 4 te Nijmegen verhuurd aan Hey Nijmegen

0

Hey Nijmegen zal vanaf dinsdag 3 maart a.s. de deuren gaan openen van haar kleding-/cadeauwinkel aan de Pauwelstraat 4 te Nijmegen. Hey Nijmegen wilt de succesformule welke zij reeds in Den Bosch hebben aan de Minderbroederstraat een vervolg geven in de Nijmeegse binnenstad.

Hey Nijmegen is een lifestyle boutique waar je toffe outfits kunt kopen van o.a. merken zoals Loavies, Ydence, Colourful Rebel. Maar waar je ook leuke cadeautjes kan vinden voor dat feestje waar je heel toevallig nog een nieuw jurkje voor nodig had 😉 En heb je dan toch je spaarvarken kapot moeten slaan, wees dan niet getreurd…ze hebben ook hele leuke spaarpotten voor in je eigen huisje!

Hey Nijmegen zal een aanwinst zijn voor de Pauwelstraat.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever (de verhuurder) het gehele verhuurproces mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?