Nieuwe directie Jongen Projectontwikkeling

0

Vanaf januari zijn Nadja van Es en Gard Stals aangesteld als directie van Jongen Projectontwikkeling, onderdeel van VolkerWessels. Met de investering in het nieuwe management wil het bedrijf uitgroeien tot dé projectontwikkelaar van Limburg.

Met Van Es, hiervoor twintig jaar werkzaam bij Janssen de Jong Projectontwikkeling, en Stals, afkomstig van gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed, is gekozen voor een team met een bewezen track record in de vastgoedsector. Het enthousiasme en de ambitie van beiden in Limburg woonachtige directieleden, zorgt voor hernieuwde dynamiek.

Bestuurlijk lef
“Er kan nog zo veel in deze provincie”, licht Van Es toe. “Het is hier geweldig wonen en werken, de centrale ligging ten opzichte van Europa biedt voor de toekomst veel kansen.” “Zeker omdat Limburg steeds vaker durft te kiezen voor kwaliteit”, vult Stals aan. “In het verleden werd er nog teveel in woningbouwaantallen en kosten gedacht en te weinig gekozen voor het maatschappelijk rendement van een goed doordacht concept. Dat is zonde, want dat leidde tot denken in beperkingen en daarmee tot minder kwaliteit. Nu zie je dat er meer bestuurlijk lef ontstaat. Wij gaan daar vol in mee; met dezelfde durf en daadkracht waarmee ons moederbedrijf VolkerWessels ook doordrenkt is. In projectontwikkeling is het belangrijk dat alle partijen focussen op hun toegevoegde waarde in het proces. De overheid voor de publiekrechtelijke rol. Aan ons de uitdaging om met creativiteit en ondernemerschap tot de verbeelding sprekende concepten te ontwikkelen. Gezamenlijk komen we dan tot resultaten waar Limburg trots op kan zijn.”

Over Jongen Projectontwikkeling
Jongen Projectontwikkeling, onderdeel van VolkerWessels, is een zelfstandig opererende risicodragende projectontwikkelaar en sinds jaar en dag lokaal verankerd in het Limburgse. Jongen Projectontwikkeling creëert leefomgevingen om trots op te zijn. Met een enthousiast team wordt gewerkt aan projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen, die om net iets meer lef en creativiteit vragen. Met de gebundelde kennis en de innovatieve concepten van zusterbedrijven, zoals Bouwbedrijven Jongen, wordt ontwikkeld voor de toekomst.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?