Kantoorgebouw Hoek 3 in Amersfoort volledig verhuurd

0

ARC Real Estate Partners heeft twee langjarige huurovereenkomsten gesloten met respectievelijk een internationaal chemiebedrijf (2.700 m²) en GlaxoSmithKline (2.100 m²) voor de verhuur van in totaal circa 4.800 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Hoek 3 aan de Van Asch van Wijckstraat 51-55 in Amersfoort.

Multi-tenant kantoorgebouw Hoek 3 heeft een totaal oppervlak van circa 30.000 m2 kantoorruimte verspreid over drie bouwdelen die via twee atriums en een restaurant met elkaar zijn verbonden. Eerder al sloot ARC Real Estate Partners huurovereenkomsten met Iddink Group, MVGM en een Nederlandse bank. Met deze en de nieuwe huurovereenkomsten heeft ARC Real Estate Partners in minder dan 2 jaar circa 25.000 m² kantoorruimte verhuurd in Hoek 3. Het kantoorgebouw is nu volledig verhuurd.

GlaxoSmithKline is bij de aanhuur begeleid door JLL, het internationale chemiebedrijf is hierin begeleid door MVGM Bedrijfsmakelaars. Verhuurder ARC Real Estate Partners is in beide transacties geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?