JORNext Rotterdam heeft een nieuw bestuur

0

JORNext Rotterdam heeft een nieuw bestuur
Sinds 14 januari 2020 heeft Jong Onroerend Goed Next (JORNext) Rotterdam een nieuw bestuur bestaande uit Maikel Ruhl, penningmeester (partner bij Waaijer Projectrealisatie), Eric de Troije, secretaris activiteiten commissie (asset manager bij DHG), Erik Koremans, voorzitter (directeur bij New Horizon Material Balance) en Diana Baard, secretaris (Senior Consultant Advisory & Transactions bij CBRE B.V).

JORNext is een actieve vereniging met een netwerk van circa 60 vastgoedprofessionals en sponsoren die allemaal een gerelateerde functie in de regio Rotterdam vervullen. Maandelijks vindt er een bijeenkomst plaats waar kennis en ervaringen op het gebied van vastgoed worden uitgewisseld tijdens een vakinhoudelijke of informele bijeenkomst.

JORNext is een voortvloeisel uit JOR (leden tot 35 jaar) en is 13 oktober 2010 opgericht door Amon Bötger en Joost Wilbrink. Dit jaar viert JORNext haar 10-jarig bestaan.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?