Focus Eindhoven heeft het kantoorgebouw gelegen aan het Larixplein 5-7 in Eindhoven gekocht van NSI N.V.

0

Het object is gelegen aan de ring van Eindhoven nabij het iconische Evoluon en het bruisende Strijp-S. Het kantoorgebouw bestaat uit 3.846 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen en 97 parkeerplaatsen. Het object is verhuurd aan Ingenieursbureau Nelissen en Bevolkingsonderzoek Zuid. Daarnaast is nog één verdieping beschikbaar voor de verhuur. In 2017 verwierf Focus Immo Forte het naastgelegen object ter grootte van ruim 6.164 m² kantoorruimte.

Freek Boeijen namens Focus Eindhoven: Eindhoven is onze thuisbasis en een markt die we goed kennen en ons aanspreekt. De kantorenmarkt in Eindhoven is goed waarbij de locatie, ruime vloervelden, goede parkeernorm en duurzaam karakter van het object veel marktpartijen zullen aanspreken. Deze aankoop was voor ons een uitgelezen kans om een strategische positie van ca. 1,3 hectare binnen de ring van Eindhoven in te kunnen nemen. Als investment manager en initiatiefnemer van een project opereren wij vanuit een eigen visie. Hierbij kijken niet alleen naar de korte termijn rendementen maar ook naar de lange termijn kansen. Hier sluit deze aankoop perfect bij aan.

Verkoper, NSI N.V., werd bij deze transactie geadviseerd door het Midcap-investments team van JLL. Koper, Focus Eindhoven, werd bij deze transactie begeleid door Q Bedrijfslocaties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?