Farid Tabarki nieuwe commissaris bij Stadgenoot

0

Per 28 januari 2020 maakt Farid Tabarki deel uit van de Raad van Commissarissen van Stadgenoot.

De RvC bestaat nu uit Ingrid Hissink (voorzitter), Willem van Leeuwen (vicevoorzitter), Amma Grapperhaus, Gerrit Vreugdenhil, Mariken Govaert en Farid Tabarki.

Farid Tabarki zal met zijn kennis en ervaring versterking aanbrengen in de RvC op het gebied van maatschappij en volkshuisvesting. Tabarki is benoemd op voordracht van de Maatschappijraad van Stadgenoot. Hij zal eind 2020 het stokje overnemen van Willem van Leeuwen die in de RvC is benoemd op voordracht van de Maatschappijraad en de RvC eind 2020 na twee zittingsperioden zal verlaten.

In het dagelijks leven is Farid Tabarki eigenaar van Studio Zeitgeist. In de studio worden maatschappelijke veranderingen geduid en omgezet in toekomstbestendige strategie├źn voor samenleving, organisatie en mens.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?