Yourhosting en Versio huren in IT Factory Zwolle

0

Hostingpartijen Versio en Yourhosting gaan zich huisvesten in de IT Factory in Zwolle, aan de Zwartewaterallee 4-6. Beide bedrijven zijn hiervoor een langjarig huurcontract aangegaan met verhuurder Junco Projecten.

IT factory is het nieuwe ‘huis’ voor de IT sector in Zwolle. Het is een concept waarbij IT, onderwijs en werk samenkomen in één gebouw, met het o.a. Deltion als grote onderwijsinstelling. Het concept werd onder andere bedacht door architect LEV’s Amsterdam en projectontwikkelaar Kreator Zwolle.

IT Factory is sinds de laatste economische crisis het eerste nieuwe commerciële kantoorgebouw van meer dan 10.000 m² dat in Zwolle wordt gerealiseerd. De oplevering van de eerste fase is eind 2020.

Junco Projecten werd bij de verhuur geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?