Diederick Willemsen volgt Jac Bressers op als Managing Director Tétris

0

In zijn functie van Director BeNeLux & UK region is Jac Bressers eindverantwoordelijk voor Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België en Luxemburg. Tevens is hij lid van het operationele bestuur in EMEA.

Met ingang van 20 januari 2020 neemt Diederick Willemsen het stokje over. Hij heeft samen met Jac Bressers aan de wieg gestaan bij de oprichting van Tétris in 2011. In zijn laatste rol was Willemsen verantwoordelijk als commercieel directeur. In 2018 heeft hij Tétris verlaten om zijn eigen afbouwbedrijf op te zetten. Na het succesvol opzetten van zijn onderneming keert hij na twee jaar terug naar Tétris waar hij nu is benoemd tot Managing Director voor Nederland. Diederick Willemsen zal ook plaats nemen in de Business & Strategy Board van JLL in Nederland.

Diederick Willemsen over zijn benoeming: “Ik ben ontzettend blij dat Tétris mij heeft gevraagd om terug te keren in deze uitdagende rol. Na een korte uitstap om mijn eigen bedrijf op te zetten ga ik nu verder bouwen aan de sterke positie van Tétris Design & Build in Nederland. ”

Jac Bressers (Director BeNeLux & UK region): “Wij zijn erg blij dat Diederick weer aan boord is. Hij heeft altijd een belangrijke rol gespeeld binnen Tétris. Hij kent het bedrijf heel goed en heeft een uitgebreid netwerk. In zijn nieuwe functie als Managing Director is hij zeer goed gepositioneerd om aan de EMEA ambities van Tétris in Nederland vorm te geven.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?