SmaVa verkoopt Computerweg in Utrecht aan M7 Real Estate

0

Maatschap SmaVa heeft zeven kantoor- en bedrijfsgebouwen gelegen aan de Computerweg in Utrecht verkocht aan een door M7 Real Estate gemanaged fonds. Dit betreft de laatste aankoop van het M7 EREIP V fonds in Nederland.

De kantoorgebouwen hebben een totale oppervlakte van ruim 17.000 m², waarvan ongeveer 13.300 m² kantoor en 3.700 m² bedrijfsruimte en zijn gelegen op 37.000 m² eigen grond. De gebouwen zijn voor bijna 90% verhuurd aan zowel grote lokale als internationale partijen zoals Vodafone-Ziggo, Vers & Fijn, Atimo en TriOpSys.

De gebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lageweide in Utrecht, vlakbij de Zuilense Ring en de A2. Door de centrale ligging in Nederland is het terrein een populaire locatie voor zowel kantoorgebruikers als industriële en logistieke ondernemers. Onder andere HEMA en WE hebben hier hun distributiecentrum gevestigd.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft SmaVa op commercieel gebied begeleid bij deze transactie. Core Notariaat adviseerde SmaVa op juridisch gebied. M7 Real Estate is jurdisch begeleid door Loyens & Loeff, technisch door Savills en milieutechnisch door Ambiente.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?