Allbirds opent flagship store in de 9 straatjes

0

Het Amerikaanse schoenenlabel Allbirds opent een flagshipstore aan de Hartenstraat 15 in Amsterdam. Het is de eerste Nederlandse winkel van het merk, dat eerder al shops opende in New York, Londen, Berlijn en Bejing.

Allbirds maakt wasbare schoenen, gemaakt van speciale wollen stof die werd ontwikkeld door oprichters Tim Brown en Joey Zwillinger. Het merk gaat het pand in de 9 straatjes langjarig huren van verhuurder Blackstone. Het gaat om winkelruimte op de begane grond, inclusief mezzanine en een kelder voor opslag. De winkel zal volledig vernieuwd worden volgens het eigen concept van Allbirds.

B&O Retail en Brickstone Retail vertegenwoordigden verhuurder Blackstone bij deze transactie. Allbirds werd geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?