Aberdeen Standard Investments koopt NWO-gebouw in Den Haag

0

Aberdeen Standard Investments heeft namens een institutioneel mandaat voor een Duits pensioenfonds een kantoorgebouw dat volledig gehuurd wordt door De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) in Den Haag gekocht van Equity Estate.

Het kantoorgebouw “Java”, gelegen aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 300-334 in Den Haag, heeft een oppervlakte van 13.635 m² en beschikt over 176 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Het complex is in 2000 opgeleverd, heeft een energielabel A en is langjarig verhuurd aan NWO.

Aberdeen Standard Investments werd in deze transactie commercieel geadviseerd door JLL, juridisch door Van Doorne en technisch door Savills. Equity Estate werd juridisch geadviseerd door Lexence.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?