Foruminvest treedt toe tot City Deal Elektrische Deelmobiliteit

0

Foruminvest is door medeondertekening van het convenant met Minister Van Veldhoven (Milieu en Wonen) toegetreden tot de City Deal Elektrische deelmobiliteit in stedelijke gebieden. Het project Biesbosch in Amstelveen met 276 appartementen wordt een pilot project voor de City Deal. Met het aanbieden van een breed scala aan elektrische deelauto`s in het project wil Foruminvest bewoners bewegen te kiezen voor elektrische deelmobiliteit. Daarnaast leveren de pilotprojecten een bijdrage aan de kennis over marktpenetratie en conversie van deelmobiliteit en reguliere parkeerplaatsen.

Foruminvest B.V.
Foruminvest is een toonaangevende investeerder en ontwikkelaar van (binnen)stedelijke gebieden in Europa. Foruminvest is opgericht in 1985 en is uitgegroeid tot een internationale speler van formaat op het gebied van (her)ontwikkelingen van woningen, hotels en winkelcentra. Foruminvest heeft kantoren in Amsterdam, Parijs en Milaan. Projecten van Foruminvest zijn zowel nationaal als internationaal door diverse instanties bekroond met prijzen voor ‘beste publiek-private samenwerking in Europa’, ‘beste marketingcampagnes’ en diverse keren voor het ‘beste nieuwe winkelcentrum’. Foruminvest is als onafhankelijke private onderneming, met financiële daadkracht en besluitvaardigheid, in staat om – samen met haar eigen ontwerpbureau ‘Forum Concept & Design’ – per project het ideale team samen te stellen dat met creativiteit en passie succesvolle, hoogwaardige en duurzame projecten realiseert.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?