Researchteam a.s.r. real estate breidt uit

0

Benny Ng (31) is per 1 januari in dienst getreden als researcher bij a.s.r. real estate. De afdeling Research geeft advies over strategie- en investeringsvraagstukken op het gebied van vastgoed binnen Nederland en Europa. Het team onder leiding van Vinoo Khandekar bestaat nu uit vier adviseurs en een afstudeerstagiair.

Benny verwacht binnenkort zijn PhD titel van de Technische Universiteit Eindhoven te ontvangen, waar hij onderzoek heeft gedaan naar science parks. Zijn promotieonderzoek heeft als titel: ”Demand-driven Science Parks: the perceived benefits and trade-offs of tenant firms with regard to science park attributes”. In zijn onderzoek heeft hij aandacht besteed aan onder andere science park typologieën binnen Europa, de voordelen die science park bewoners belangrijk vinden en hoe deze voordelen geassocieerd worden met het aanbod van faciliteiten en diensten.Als laatste heeft hij de locatiekeuzes van technologische bedrijven gemodelleerd.

Bij a.s.r. real estate gaat hij verder onderzoek doen naar science parks voor het ASR Dutch Science Park Fund. Ook gaat Benny onderzoek doen voor de andere vastgoedsectoren van a.s.r. real estate.

Voor hij zijn promotieonderzoek startte, heeft hij gewerkt als Business Analyst bij The Bridge. Benny heeft Real Estate Management & Development gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?