Van Spijk B.V. verkoopt warehouse aan Dacosbro Europe Investments via Sale-and-Leaseback

0

Van Spijk B.V. heeft middels een Sale-and-Leaseback transactie het moderne warehouse gelegen aan de Scheper 402 in Oirschot, verkocht aan Dacosbro Europe Investments.

Dit moderne logistieke warehouse van ca. 7.000 m² is in 2013 gebouwd en in gebruik genomen door Van Spijk Agenturen (VSA). In 2017 is de tweede fase van het warehouse gerealiseerd. VSA is sinds de oprichting in 1977 uitgegroeid tot marktleider gebied van onder andere sensortechniek, verlichtingsoplossingen en gereedschappen. VSA heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Dacosbro Europe Investments, een Zuid-Afrikaanse vastgoedontwikkelaar en -investeerder met een focus op logistiek vastgoed. De aankoop van De Scheper 402 is de eerste Europese transactie voor Dacosbro Europe Investments.

Bij deze transactie werd Van Spijk B.V. commercieel geadviseerd door JLL en juridisch geadviseerd door AKD N.V. Dacosbro Europe Investments werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield, juridisch geadviseerd door CMS en technisch geadviseerd door Royal HashkoningDHV.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?