MobileIron huurt kantoorruimte in De Entree II in Amsterdam Zuidoost

0

MobileIron International Inc., marktleider op het gebied van mobiele beveiliging, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 827 m² kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen in het kantoorpand De Entree II, gelegen aan De Entree 230-260 in Amsterdam Zuidoost. Het kantoorpand met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 13.500 m² blijft daarmee volledig verhuurd.

Sander van den Engel, Associate Director bij Savills in Utrecht, licht toe: “Ter vervanging van het kantoor in Hilversum zocht MobileIron naar een locatie die goed bereikbaar is voor zowel haar personeel als haar klanten. Het kantoorpand De Entree II sluit hier perfect op aan. Het kantoor bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer Arena en is ook met de auto perfect bereikbaar. Amsterdam Zuidoost is volop in ontwikkeling en we zien dat steeds meer bedrijven kiezen voor dit gebied. We zijn daarom erg blij dat we deze locatie hebben weten aan te huren voor onze opdrachtgever.”

MobileIron werd geadviseerd door Savills.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?