Cannock huurt ca. 2.306,48 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Rotterdam aan de Wilhelminakade 151-153 te Rotterdam

0

De Rotterdam heeft met Cannock een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 2.306,48 m² kantoorruimte in kantoorgebouw “De Rotterdam”, gelegen aan de Wilhelminakade 151-153 te Rotterdam.

Het iconische kantoorgebouw De Rotterdam, gelegen op de Kop van Zuid te Rotterdam, biedt haar huurders alle mogelijke luxe en ruime hoogwaardige verdiepingsvloeren met een schitterend uitzicht over heel Rotterdam. Voor de verhuur is nog circa. 2.500 m² kantoorruimte beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van deze transactie met L’Etoile Properties, welke optreedt voor de eigenaar, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE B.V. L’Etoille Properties is namens eigenaar verantwoordelijk voor het gehele management van het gebouw.

Huurder Cannock werd geadviseerd door 3stone Real Estate B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?