Elan Wonen kent nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen

0

Per 1 januari 2020 kent de Raad van Commissarissen (RvC) van Elan Wonen een nieuwe samenstelling. Huidige RvC-lid Christine van den Berg volgt Patricia Brackel-Burgemeester op als voorzitter van de RvC. Bas van Overeem is de opvolger van Tom Nieuwenhuijsen als commissaris.

Het afscheid van Patricia Brackel-Burgemeester en Tom Nieuwenhuijsen volgt nadat zij de maximale zittingstermijn van twee maal vier jaar hebben uitgezeten. Allebei waren zij per 1 januari 2012 benoemd als RvC-lid van Elan Wonen. Mevrouw Brackel-Burgemeester was vanaf 1 januari 2017 actief als voorzitter.

Christine van den Berg is reeds per 1 oktober 2019 toegetreden tot de RvC van Elan Wonen. Mevrouw Van den Berg is advocate en partner bij Legaltree Advocaten. De heer Van Overeem is advocaat en partner bij Corten De Geer Advocaten in Amsterdam. Samen met Abdel Salemi, Annelies Versteegden en Lex Baaij vormen zij de nieuwe Raad van Commissarissen van Elan Wonen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?