Karin Laglas treedt per 1 januari 2020 toe tot de Raad van Commissarisen van Brink Groep

0

Karin Laglas, directievoorzitter van de Amsterdamse woningcorporatie Ymere, treedt per 1 januari 2020 toe tot de Raad van Commissarissen van Brink Groep. Met haar benoeming is de RvC per 1 januari 2020 als volgt samengesteld: Henk Breukink (voorzitter), Ludo van Halderen en Karin Laglas. Karin wordt vooralsnog benoemd voor 4 jaar.

Karin brengt voor Brink Groep een stevig en modern leiderschapsprofiel met jarenlange ervaring in het brede spectrum van bouw en vastgoed, het domein waarin Brink acteert. Ook is zij bekend met informatisering en ICT. Zij staat midden in de samenleving en zal daarmee een belangrijke sparringpartner voor de directie en andere leden van de RvC zijn. De positie bij Brink Groep spreekt haar aan; veel van wat zij de afgelopen jaren heeft gedaan komt samen in het profiel van Brink Groep. Karin is bekend met de actuele ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en de uitdagingen waarvoor de organisatie staat.

Voordat Karin voorzitter werd van de directieraad van Ymere, was zij onder meer decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en werkte zij bij OVG Projectontwikkeling, Rodamco Europe, MAB Groep en aan het begin van haar carrière bij Twynstra Gudde. Kortom: ze kent de branche door en door, heeft veel bestuurlijke ervaring en kan daarmee veel betekenen voor de verdere ontwikkeling van Brink Groep.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?