Vastwas B.V. koopt ‘mix-use complex’ in Den Bosch

0

Vastwas B.V. heeft een complex uit 1950 aan de Buitenhaven / Brede Haven in Den Bosch gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat optreedt namens BPL Pensioen. De transactie omvat 38 appartementen, 1 kantoor en 6 bedrijfsruimtes.

Vastwas is een ontwikkelende belegger en heeft de laatste jaren enkele honderden huurwoningen aan de portefeuille toegevoegd.

Dirk Wassing van Vastwas: “Wij zijn verheugd om 5.000 m² op een van de beste locaties in Den Bosch toe te kunnen voegen aan onze groeiende woningportefeuille. Buitenhaven is gelegen op 500 meter van het station Den Bosch Centraal en 500 meter van de bekende winkelstraten. Het complex is mixed-use met een zeer ruime bestemming, daardoor biedt het veel mogelijkheden voor de toekomst.”

Fabian Penninkhof, Senior Consultant Investment bij Savills, zegt: “Het complex in de Bossche binnenstad biedt aan beide zijden uitzicht over de grachten en is daarmee een unieke locatie om te werken en te wonen. Alle appartementen vallen in het sociale of middeldure huursegment en sluiten dan ook goed aan op de enorme vraag naar betaalbare woonruimte. Dit maakt het complex uitermate geschikt voor langjarige exploitatie.”

Martijn Derks, Senior Director Capital Markets bij JLL voegt toe: “Bij de verkoop zijn we positief verrast; zowel het aantal biedingen als het prijsniveau van de biedingen lagen boven onze verwachtingen. Niet alleen lokale beleggers maar ook landelijk actieve partijen zijn nadrukkelijk in de markt voor dergelijk product.”

Vastwas B.V. werd geadviseerd door Savills (commercieel) en NewGround Law (juridisch). Syntrus Achmea werd geadviseerd door JLL (commercieel) en Core Notariaat (juridisch).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?