Timeless Investments koopt Duitse vakantieparken Eurostrand

0

Timeless Investments, het vastgoedbedrijfbedrijf van de familie van Veggel, heeft twee Duitse Eurostrand vakantieparken van ZIB Investments gekocht. Zeeland Investments Beheer (ZIB) van voormalig Roompot-directeur Henk van Koeveringe, is de afgelopen 12 jaar eigenaar geweest.

Het gaat om vakantieparken Leiwen (Moezeldal regio) en Fintel (Lüneburger heide), samen goed voor meer dan 600 woningen. Operator Eurostrand tekent een langjarig triple net huurcontract als onderdeel van deze transactie.

Eurostrand begon in Valkenswaard met de bouw van een bungalowpark compleet met overdekt zwembad, restaurant en bowlingbanen. Begin jaren 70 kwam het park in handen van Center Parcs-oprichter Piet Derksen. Daarna werd koers verlegd naar Duitsland waar in 1973 de kiem werd gelegd voor het huidige Eurostrand Resort Lüneburger Heide ontstond. In 1998 werd het tweede Duitse resort geopend, Eurostrand Resort Moseltal in Leiwen.

Timeless is geadviseerd door Beaureale en Houthoff. ZIB werd geadviseerd door JLL en Dentons.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?