RHO Adviseurs huurt 1.500 m² in Delftse Poort

0

RHO Adviseurs, specialist op alle gebieden van ruimtelijke ordening, heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor de huur van ruim 1.500 m² kantoorruimte op de 35e en 36e verdieping in toren A in de Delftse Poort, gelegen aan de Weena 505 in Rotterdam.

Monique Lammens, directeur van RHO: “Dit nieuwe kantoor pas perfect bij ons. We hebben hier een spectaculair uitzicht over de stad. Zo kunnen onze ruimtelijk adviseurs een groot gedeelte van hun werkgebied overzien vanuit eigen kantoor. Dat werkt inspirerend.”

Delftse Poort werd van 2016 tot 2019 volledig gerenoveerd en is nu een van de meest complete multi-tenant gebouwen van Rotterdam. Sinds de renovatie is circa 17.000 m² verhuurd en daarmee is er nu nog zo’n 13.000 m² beschikbaar voor verhuur. Het kantoor ligt pal naast het Centraal Station van Rotterdam en heeft daarmee een uitstekend bereikbare locatie.

De huurder, RHO adviseurs, werd in deze transactie geadviseerd door OPUS 10 Tenant Consultancy. Verhuurder CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE B.V. in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.