Karakteristiek beleggingsobject in centrum Maastricht verkocht

0

Namens de Coöperatieve Bouwvereniging Ons Belang U.A. heeft Boek & Offermans Makelaars de verkoop tot stand gebracht van het karakteristieke en statige beleggingspand gelegen aan het Keizer Karelplein 27 in Maastricht.

In totaal beschikt het over 4 ruime appartementen, in verhuurde staat, en een kantoorruimte op de begane grond. Vanwege de vele authentieke elementen, zoals glas in lood ramen, lijstgevel etc., is het pand door de gemeente Maastricht geclassificeerd als een ‘dominant bouwwerk’.

Het Keizer Karelplein is een sfeervol pleintje in het historische stadscentrum van Maastricht, direct om de hoek van het Vrijthof. Aan de achterzijde is het pand voorzien van een sfeervolle stadstuin.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?