Regus opent eerste locatie in Enschede

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkoplossingen, opent half december zijn eerste vestiging in universiteitsstad Enschede, tegenover de Technische Universiteit Twente.

Het Capitool, een gewilde locatie midden op het Kennispark Enschede, is de uitgelezen locatie voor de eerste vestiging van Regus in Enschede. Tussen een grote hoeveelheid snelgroeiende bedrijven en start-ups, is deze nieuwe Regus vestiging de perfecte plek voor huurders om samen te werken en nieuwe wegen in te slaan.

Jeroen Roverts, Sales Director van Regus “Met deze nieuwe opening kunnen wij deel uitmaken van de aanzienlijke groei die de TU Twente en Kennispark Enschede doormaken. Wij werden aangetrokken door de energie in deze jonge, vernieuwende, en gewilde regio, en hiermee is deze vestiging ideaal voor bedrijven die ook deel willen uitmaken van deze inspirerende omgeving.”

De opening van deze nieuwe locatie past in de trend waarin er groeiende behoefte is aan flexibele kantoorruimte buiten de Randstad. Deze trend werd zichtbaar in een onderzoek dat recent werd uitgevoerd in opdracht van Regus.

Regus huurt in totaal 1.473 m² over twee ruime en lichte verdiepingen, op slechts vier minuten afstand van het treinstation. De nieuwe locatie beschikt over volledig ingerichte kantoren, een ruime lounge waar individuele werkplekken gehuurd kunnen worden, en meerdere vergaderzalen. Al deze opties kunnen gemakkelijk online geboekt worden, waardoor Regus altijd een geschikte werkplek kan bieden.

Het nieuwe center is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Universiteit Twente ligt op loopafstand van het Capitool en het centrum van Enschede en Hengelo zijn tevens dichtbij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?