Ed Bouterse gepromoveerd tot Head of Workthere Europe

0

Workthere, de start-up in flexibele kantoorruimte van Savills, heeft vandaag de promotie van Ed Bouterse tot Head of Workthere Europe aangekondigd. Bouterse heeft ruime ervaring in de flexibele kantorenmarkt en trad exact een jaar geleden in dienst als hoofd van Workthere in Nederland. Naast de Nederlandse markt, zal Ed zich in zijn nieuwe rol bezighouden met het opzetten en uitbouwen van Workthere in Europa.

Cal Lee, Global Head bij Workthere, licht toe: “Sinds de lancering van Workthere in 2017, is het platform verder geprofessionaliseerd en hebben we wereldwijd negen landen aan het platform toegevoegd, ieder met lokale experts in de flexibele kantorenmarkt. De Europese flexibele kantorenmarkt groeit in een hoog tempo, en is daarom een belangrijke markt voor ons. Dit jaar ligt de groei al 15% hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Ik ben zeer verheugd met Ed’s promotie tot Head of Europe. Zijn uitgebreide kennis van de flexibele kantorenmarkt, samen met zijn toewijding en enthousiasme, stelt ons in staat om de groeiambitie van Workthere waar te maken.”

Ed Bouterse, Head of Workthere in Europe, zegt: “De Europese flexibele kantorenmarkt zal naar verwachting de komende 5 jaar met 25% per jaar groeien. De afgelopen periode hebben we Workthere in Nederland écht op de kaart gezet. Ik sta te popelen om mijn kennis en opgedane ervaring nu in te gaan zetten om de positie van Workthere in Europa te versterken en Workthere te positioneren als dé adviseur voor bedrijven die zoeken naar flexibele kantoorruimte.”

Workthere opereert wereldwijd en heeft lokale specialisten in negen landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Singapore, Vietnam, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?