Nieuw winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn krijgt ook een ACTION

0

Het binnenkort te openen winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn krijgt ook een ACTION in haar winkelaanbod. Hiermee is de diversiteit aan winkels opnieuw uitgebreid. Het winkelend publiek uit Apeldoorn en omgeving vindt in Anklaar een aantrekkelijke mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. Op 9 oktober a.s. wordt het winkelcentrum geopend.

Winkelcentrum Anklaar wordt onderdeel van het nieuwe Stadsdeelhart Anklaar in het noorden van Apeldoorn dat dient als centrum voor de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek. Het winkelcentrum wordt het centrale ontmoetingspunt met ruim 14.000 m² aan winkels, horeca en dienstverlening.

Ruim 85% is momenteel verhuurd. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar. Het winkeloverzicht staat op www.stadsdeelhart-anklaar.nl/winkels.

Naast ACTION zijn onder andere Albert Heijn, Lidl, HEMA, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Kruidvat, Blokker, Bruna, Garant Optiek, Bakkerij Frentz, Groenteboer Kros, Speciaalzaak Mekelenkamp, Hans Anders, TerStal, Shoeby, Ami Kappers, Kwalitaria, Coffee Fellows en Cafetaria Anklaar in het winkelcentrum gevestigd.

Onder het winkelcentrum komt een parkeergarage met ruim 500 parkeerplaatsen waar de bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren.

De ontwikkeling van winkelcentrum Anklaar is in handen van gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development). BPD werkt in Stadsdeelhart Anklaar samen met gemeente Apeldoorn en Habion.

Over BPD
BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?