Workthere maakt winnaars Coworking Wellbeing Awards bekend

0

Uit het wereldwijde onderzoek van Workthere naar de gezondste flexibele kantoorruimtes in Nederland, gaan Offices For You, A’Dam&Co. en Merin – allen gevestigd in Amsterdam – er met de winst vandoor. Workthere onderzocht ruim 100 flexibele kantoorruimtes en beoordeelde ‘Wellbeing’ op verschillende aspecten; van de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte tot fijne buitenruimtes en community-evenementen die worden aangeboden. De drie winnaars zijn bekroond met Workthere Coworking Wellbeing Award.

Ed Bouterse, Head of Workthere in Nederland, zegt: “In het eerdere onderzoek van Workthere naar wat co-workers écht belangrijk vinden, kwam naar voren dat goede basisvoorzieningen een absolute must is. De drie winnaars van de Workthere Coworking Wellbeing Award bieden niet alleen de perfecte basis, maar zorgen onder andere met hun gezonde voedingsaanbod en sportfaciliteiten ook dat medewerkers vitaal blijven.”

Winnaars van de Workthere Coworking Wellbeing Award

Offices For You, Olympisch Stadion, Amsterdam
Joost Postma, Managing Director bij Offices For You: “Voor ons is dit een bewijs dat het combineren van de basis, zoals high speed internet en de beste koffie, met de nog meer noodzakelijke elementen; veel natuurlijk daglicht, gezonde drankjes en hapjes, de sportschool en natuurlijk de welverdiende middagdrankjes binnen een geweldige gemeenschap, de enige manier is om een locatie als het Olympisch Stadion succesvol te exploiteren. We zijn dankbaar voor de erkenning en zullen dag in dag uit doorgaan met het verbeteren. Wij zijn Offices For You, we creëren ruimte om te groeien!”

A’DAM&Co.work., Overhoeksplein 1, Amsterdam
Beau Brouwer, Guest Relations bij A’DAM: ‘’Het welzijn van onze members is erg belangrijk voor ons. We proberen te voldoen in alle basis behoeften, aangevuld met een leuk sport & evenementen programma. In de nabije toekomst gaan wij (nog) meer de nadruk leggen op het creëren van een verticale creatieve community in de A’DAM Toren. Door het nastreven van een community met gelijkgestemden, hopen wij het welzijn van onze members nog verder te verbeteren.’’

Merin, Hogehilweg 8, Amsterdam
Daan van der Veen, Head of Leads and Marketing bij Merin: “Bij Merin streven we ernaar werkplekken te creëren waar mensen graag naar toe gaan, waar ze gelukkig , gezond en succesvol kunnen zijn. Daarom besteden we in onze gebouwen veel zorg aan het welzijn van de gebruikers. Denk daarbij aan verse lunch, sportfaciliteiten en een sociaal hart. Wij geloven dat werken met plezier beter werkt!”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?