Surya Products koopt bedrijfspand op Keizersveld in Venray

0

Het bedrijfspand op Keizersveld 17 in Venray is verkocht. Binnen één maand heeft deze transactie plaatsgevonden.

Het zeer representatieve gebouw bestaat uit in totaal 1.490 m², verdeeld in 590 m² kantoor en 900 m² bedrijfsruimte. Tevens zijn er diverse clean rooms en een groot buitenterrein aanwezig.

Wegens verhuizing gaat verkoper Nuvita het pand verlaten. Nuvita is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen. Zij hebben gekozen voor een nieuwe locatie op bedrijventerrein Laarakker langs de A73 in Haps, Brabant. Daar is een nieuwe vestiging gebouwd omdat het van oorsprong Venrayse bedrijf bij het pand op industrieterrein Keizersveld niet verder kan groeien.

De koper, Surya Products, is gespecialiseerd in Ayurvedische producten, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Het bedrijf staat onder leiding van Chris van Willigen.

Wat als kleinschalig begon, is door de jaren uitgegroeid tot een erkend en gerespecteerd bedrijf wat er alles aan doet om betrouwbare en verantwoordelijke maar vooral werkzame producten te kunnen leveren. Inmiddels werkt er een vast team van medewerkers en vertegenwoordigers.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?