Savills lanceert Workthere in Spanje

0

Internationaal vastgoedadviseur Savills kondigt de uitbreiding van Workthere in Spanje aan. Workthere (workthere.com) brengt wereldwijd vraag en aanbod van flexibele, co-working en serviced kantoorruimte bij elkaar.

Workthere werd in 2017 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd en is inmiddels uitgerold in zeven landen, met lokale teams in Singapore, Duitsland, Frankrijk, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

De flexibele kantorenmarkt in Spanje is één van de snelst groeiende van Europa, waar operators in Madrid (+160%) en Barcelona (+103%) een exponentiele groei hebben laten zien, aldus Savills. Het Europese onderzoek ‘What Co-workers Want’ van Workthere laat bovendien zien dat de voorkeur voor co-working in Spanje het hoogst is; 35% van de ondervraagden gaf de voorkeur aan flexibele kantoorruimte boven het conventionele kantoor.

Het Spaanse Workthere team wordt geleid door Ana Zavala, tevens verantwoordelijk voor de kantorenmarkt bij Savills Aguirre Newman. Zij zegt: “Het co-working concept is ongelooflijk snel gegroeid in Spanje en we zien dat steeds meer opdrachtgevers advies willen over de beste opties voor flexibele kantoorruimte. Het vinden van flexibele oplossingen voor onze opdrachtgevers heeft onze focus; daarbij maakt het niet uit of het gaat om vijf of 500 bureaus.

Ed Bouterse, Head of Workthere in Nederland, zegt: “Met Workthere willen we elk bedrijf overal ter wereld helpen met het vinden van flexibele kantoorruimte. Zeker nu de vraag naar co-working wereldwijd blijft groeien, zijn wij zeer verheugd Spanje te verwelkomen op ons platform. Onze aanpak gaat veel verder dan alleen een platform; bij Workthere combineren slimme technologie met een ‘human-approach’ waardoor we in staat zijn om voor elk bedrijf de perfecte match te maken.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?