Zorgzuster Nederland verhuist naar A2 Connection Office

0

Op korte termijn zal de Limburgse vestiging van Zorgzuster, dé intermediair voor thuiszorg, verhuizen naar het hoogwaardige kantoorgebouw A2 Connection Office, gelegen aan de Amerikalaan 14 te Maastricht-Airport.

In dit markante kantoorgebouw gaat Zorgzuster circa 546 m² kantoorruimte in gebruik nemen op de eerste verdieping. Andere huurders van het gebouw zijn onder andere Kreuze Telecom, Fagro Consultancy en BAM Bouw en Techniek.

Zorgzuster is zowel een bemiddelingsbureau voor zelfstandig ondernemers als een uitzend- en detacheringsbureau. Naast het bemiddelen tussen zorgverleners en zorgvragers biedt Zorgzuster haar zorgverleners volledige ondersteuning op het gebied van administratie, scholing en kwaliteit.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, GREEN Properties B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?