Tenant Representation team van Savills breidt uit met Caroline van Duren

0

Per 1 september is Caroline van Duren in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Junior Consultant in het Tenant Representation team. In deze functie zal zij huurders begeleiden bij het vinden van kantoorruimte.

Erik Beekman, Director Tenant Representation bij Savills, zegt: “Caroline maakte tijdens haar afstudeerstage kennis met Savills. Zij heeft vier maanden stage gelopen op onze Agency afdeling en heeft het tweede deel van haar stage gelopen in het Regional Investment Advisory EMEA team op ons hoofdkantoor in Londen. We zijn zeer verheugd dat we Caroline kunnen verwelkomen in ons team.”

Caroline heeft gestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?