ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Lelystad

0

Behoefte aan extra ruimte bij inwoners en ondernemers groeit.

ALLSAFE Mini Opslag heeft miljoenen euro’s geïnvesteerd om verder uit te breiden in de provincie Flevoland. De vestiging in Almere barstte uit zijn voegen en daarom heeft de snelste groeier van mini-opslag van het land een tweede filiaal geopend, aan de Minervaweg 5 in Lelystad.

“De ALLSAFE-vestiging aan de Omroepweg in Almere die in 2004 zijn deuren opende, is nagenoeg vol. Als er een unit vrijkomt, is deze binnen no time weer verhuurd”, vertelt CEO van ALLSAFE Eric Stubbé.

De Lelystadse vestiging van circa 10.000 vierkante meter heeft deze week zijn deuren geopend.

Extra kast, zolder of schuur
Inwoners van de provincie Flevoland wonen steeds kleiner. Het aantal huizen in de provincie met een oppervlakte van 15 tot 50 vierkante meter steeg de afgelopen vijf jaar met 25 procent. Dat blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Door de afname in leefruimte in huis is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis. Daar springt ALLSAFE op in door inwoners ‘de extra kast, zolder of schuur’ buitenhuis te geven.

Het type spullen dat bij de huidige 28 ALLSAFE-vestigingen wordt bewaard is inmiddels zeer uiteenlopend en bovendien regio-afhankelijk, merkt CEO Eric Stubbé. “We kunnen ons bijvoorbeeld voorstellen dat we in Lelystad de invloed van het IJsselmeer en de Friese meren gaan merken. De vestiging is een ideale plek om watersportmaterialen te stallen. Die trend zien we ook bij andere vestigingen die aan het water liggen.” Hij vervolgt: “En in deze regio wonen steeds meer senioren – onder wie veel gepensioneerde boeren – die kleiner gaan wonen en gebaat zijn bij extra ruimte voor hun spullen. Zij vinden het bovendien prettig dat we vaak kosteloos transport regelen en kunnen de service aan huis extra waarderen.”

Gunstige ligging
Vanuit de nieuwe vestiging kan ALLSAFE straks niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. Het aantal grootzakelijke klanten van de opslagverhuurder verdubbelde in 2018. Ook huurde dat jaar twintig procent meer mkb’ers ruimte bij ALLSAFE. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé.

Omdat zowel de zakelijke als de particuliere huurders niet zitten te wachten op extra reistijd over kleine wegen, is er bewust voor gekozen de nieuwe vestiging aan de Minervaweg 5 te situeren, op enkele minuten van de snelweg A6, de Markerwaarddijk en de Lelystadse woonwijken.

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 28 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 4 tot 5 bij. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie en service. Dit najaar introduceert ALLSAFE de ‘engine rooms’. Dat zijn speciale ruimtes waar klassieke en waardevolle auto’s kunnen worden gestald. Zie allsafe.nl/enginerooms.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen groothandelprijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?