Urban Industrial verhuurt ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte in Utrecht

0

Urban Industrial heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de verhuur van ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte aan de Fermiweg 10 in Utrecht. Fermiweg 10 betreft een representatief bedrijfsobject met een ruim buitenterrein, gelegen op het bedrijventerrein ‘Lage Weide’ in Utrecht. Met een gunstige ligging, de aanwezigheid van loading docks, en directe beschikbaarheid biedt dit object de perfecte oplossing voor de uitbreiding van de logistieke activiteiten van de huurder.

Het totale complex van ca. 2.700 m² bedrijfsruimte, ca. 450 m² kantoorruimte en ca. 2.500 m² buitenterrein is volledig verhuurd.

JLL heeft de verhuurder, Urban Industrial, geadviseerd bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?