PingProperties koopt hoofdkantoor Blauwhoed

0

PingProperties breidt haar vastgoedportefeuille uit met de aankoop van het hoofdkantoor van projectontwikkelaar Blauwhoed op het Brainpark II in Rotterdam. Aan de Lichtenauerlaan 80 is het kantoor van 3.340 m² VVO overgedragen en vervolgens gedeeltelijk langjarig teruggehuurd door Blauwhoed (sale-and-leaseback). PingProperties wil het gebouw op het gebied van huurders, duurzaamheid en klimaat verder optimaliseren. De aankoop sluit goed aan bij de visie van PingProperties om op lange termijn verbindingen aan te gaan met assets die een hoogwaardige potentie hebben.

De aankoop is een aanvulling op de bestaande Rotterdamse vastgoedportefeuille van PingProperties die momenteel bestaat uit winkelcentrum Eudokiaplein en enkele light industrial & leisure units. Het vormt daarmee een evenwichtige afspiegeling van de veelzijdigheid van de alsmaar verbeterende Rotterdamse vastgoedeconomie. Hiermee onderstreept PingProperties opnieuw het vertrouwen dat zij heeft in Rotterdam als groeimarkt voor bedrijf onroerend goed.

Over Brainpark II
Kantorenpark Brainpark II is een kleinschalig, fraai kantorenpark dat in 1999 door projectontwikkelaar Blauwhoed is ontwikkeld. Het park bestaat uit twaalf representatieve kantoorgebouwen die in eenzelfde bouwstijl zijn gebouwd langs een groene laan. Het royale perceel waarop het object is gelegen, is ingericht met groenvoorzieningen en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16.

Over Blauwhoed
Blauwhoed is een mark makende ontwikkelaar. Zij richten zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. Het bedrijf ontwikkelt projecten in co-creatie, klanten worden vroegtijdig betrokken bij het ontwikkelproces. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werken zij aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?