Leonie Kierkels naar CBRE Industrial & Logistics

0

Leonie Kierkels is per 1 augustus 2019 gestart bij het Industrial & Logistics team van CBRE als Associate Director. Binnen deze rol wordt zij verantwoordelijk voor het uitrollen en versterken van de afdeling Industrial & Logistics in Nederland.

Leonie Kierkels maakt de overstap vanaf BNP Paribas Real Estate, waar zij eerst vijf jaar werkzaam was als Senior Consultant in het asset management & corporate real estate team van BNP. Toen er twee jaar geleden behoefte was aan verdere ontwikkeling van de Property management afdeling, werd ze benoemd als Associate Director Property Management. In die nieuwe rol was het haar verantwoordelijkheid om de afdeling verder op te zetten, te structureren en te stroomlijnen.

In haar nieuwe functie bij CBRE zal Kierkels zich vooral vanuit CBRE Eindhoven richten op nieuwe en bestaande klanten voor aanhuur, aankoop & mid cap in het zuiden van ons land, maar tegelijkertijd ook opereren als lid van het landelijke Industrial & Logistics team.

Mark Siezen, Executive Director Retail and Industrial & Logistics: “Wij verwelkomen Leonie bij CBRE en wensen haar succes bij het opzetten en verder uitbouwen van onze Industrial business in het zuiden van het land. Met deze toevoeging zijn wij nog beter in staat om in te spelen op de behoeften van de industriële en logistieke vastgoedmarkt.”

Het team Industrial & Logistics van CBRE geeft advies op alle mogelijke vlakken binnen de sector, van de aankoop, verkoop, huur en verhuur van vastgoed(portefeuilles) tot technische due diligence en sale & leaseback.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?