Syntrus Achmea koopt winkelcentrum Westerkoog

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft winkelcentrum Westerkoog in Koog aan de Zaan gekocht voor het Achmea Dutch Retail Property Fund.

Winkelcentrum Westerkoog heeft een oppervlakte van circa 5.000 vierkante meter en is volledig verhuurd aan negentien huurders. Naast de twee supermarkten Deen en DekaMarkt biedt het winkelcentrum een compleet aanbod voor de bewoners van de wijk Westerkoog en omliggende wijken. De huurders van het centrum bestaan uit een mix van lokale ondernemers en landelijke ketens zoals Blokker, Kruidvat, Zeeman en New York Pizza.

Deze acquisitie van een wijkcentrum met twee supermarkten past in de strategie om de portefeuille te laten groeien en kwalitatief te versterken. Dat sluit aan bij de behoefte van de institutionele beleggers die in het fonds participeren.

Syntrus Achmea werd commercieel geadviseerd door Retail Capital, technisch door CVO Group en juridisch door Nauta Dutilh. Namens DELA vastgoed traden Colliers International en JLL gezamenlijk op als commercieel adviseur. Houthoff heeft DELA vastgoed juridisch bijgestaan.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?